En fristående optiker med många möjligheter

      Kommentarer inaktiverade för En fristående optiker med många möjligheter

Har du länge gått och känt att du gärna vill kolla upp din syn? Då vet jag exakt vart du ska ta vägen. Nämligen till Fredsgatan Optik där de flesta möjligheter inom syn och glasögon finns. Här jobbar man endast med varumärken som lever upp till högt ställda förväntningar och har en snygg, design, en gedigen kvalitét och framför allt funktionalitet. För varför ha glasögon om de ändå inte fungerar?

När du bokar en tid för synundersökning hos Fredsgatan Optik så kan du vara lugn. Här kobbar man i fullt utrustade undersökningsrum med moderna instrument. Man fortbildar sig ständigt hela tiden för att helt enkelt hänga med i den senaste forskningen inom både optik men även hälsa för dina ögon. En annan viktig del i själva affären handlar om att man vill prata hantverk. Det är viktigt för Fredsgatan Optik och man formslipar därför alla glas själv vilket i sin tur leder till att man kan leverera väldigt snabbt.

Hantverk och hållbarhet är två nyckelord i verksamheten på Fredsgatan

När vi ändå pratar hantverk som går jag gärna över till Hållbarhet – något som Fredsgatan Optik verkligen gör. För bra glaösogn – dem håller! Både när det kommer till glas men lik väl så bågarna. Flera av leverantörerna tillverkar dessutom bågar av ekologiska, och till och med, återvunna mateiral. I sliperiet finns allt rent vatten från mikroplaster och om du någon gång skulle tröttna på dina gamla så ser dem till de får nya ägare genom insamling till behövande! Så det är helt enkelt dags för dig att sluta fundera på den där synundersökningen, eller kanske se till att du får dig en uppgrading. Allt detta hos optikerna på Fredsgatan, jag lovar att du kommer bli otroligt nöjd och glad efter ett besök där!