MC handskar i dam- och herrstorlek

      1 kommentar till MC handskar i dam- och herrstorlek

Nu är det så att jag har fått i uppdrag av min man att hitta MC handskar i dam- och herrstorlek till våren då vi ska premiär köra vår nya MC. Mina gamla MC handskar i damstorlek skulle egentligen bytts ut redan förra säsongen men jag är lite kräsen och dels är dom gamla väldigt slitna och sköna och sedan har jag svårt att hitta ett par nya som matchar dom gamla. Min gubbe han lyckades med bedriften att slarva bort sina MC handskar i herrstorlek när vi körde MC i Tyskland förra sommaren, inte bra när vi hade ganska många mil kvar hem.

Sköna MC handskar

Problemet som jag tycker när man letar efter ett par nya MC handskar är att dom alltid är så hårda och obekväma. Ungefär som när man köper nya skinnstövlar eller vandringskängor som behöver gås in innan dom känns sköna, hur ska jag då veta från början om det blir ett par bekväma MC handskar eller om dom alltid kommer kännas stela? Många plagg när man provar dom är ju lite hårda i början, så därför har jag dragit mig för att köpa nya MC handskar då jag inte vet vilka jag kommer att tycka om.

Prova nya MC handskar

Hade det bara varit till min man som jag skulle köpa MC handskar så hade jag nog beställt på nätet eftersom han ändå inte kan vara med och prova dom. Han är nämligen ute till sjöss i över en månad och vi kommer att åka vår premiärtur bara någon dag efter att han kommit hem. Men eftersom jag själv också måste hitta ett par MC handskar i damstorlek så kan jag lika väl åka till Göteborg och prova igenom handskarna i butik så får jag ta med gubbens gamla MC handskar till butiken för att ta fram ett par nya matchande.