Private dining för dig och ditt sällskap

Ibland så vill man hitta på en aktivitet men i ett sällskap där man fortfarande vill hålla gruppen ganska samlad. Kanske handlar det om att samtalen kan vara känsliga eller rent av konfidentiella eller så vill man helt enkelt bara ha avskildhet. I stället för att låta middagen hållas hemma så hjälper nu Aveqia dig för att göra det möjlighet att äta en middag i ett sällskap ute på restaurang med fantastisk god mat, men avskilt. Du kan läsa mer redan nu via deras hemsida https://aveqia.com/chambre-separee/ men det går även fint att fortsätta läsa.

Alltid ostört och alltid trevligt

Så är ni i behov av en middag, kanske dessutom en aktivitet då ni lagar middagen ihop, men vill kunna göra detta avskilt och ostört så går det fint att boka Chambre Séparée via Aveqia. Här har man stor erfarenhet av just att hantera behovet av avskildhet för kanske viktiga möten, styrelser eller ledningsgrupper. Det gäller oavsett om det är privata sammanhang eller via ett företag. Ni får då alltid egen matsal med tillhörande köksdel samt privata kockar som lagar maten åt er.

Det går som sagt utmärkt att även engagera gruppen om man skulle vilja det, genom att laga maten tillsammans. Detta bidrar verkligen till en fantastisk stämning och kan föra gruppen närmare. Åter igen går det fint att läsa mer om uppläggen via hemsidan men tveka inte heller på att höra av er direkt till Aveqia. Dem är nämligen experter på att även special anpassa lösningar efter just era behov. Tveka med andra ord inte på att skicka iväg ett mejl och beskriv just er förfrågan så kommer ni inom kort få svar från Aveqia som i de allra flesta fall kan göra precis så som ni önskar – om inte ännu bättre!