Att hitta den där lägenheten på Östermalm

Ja, det är något som jag alltid drömt om. Jag är inte från Stockholm från början men jag vet, precis som många andra, att Östermalm är det finaste området i Stockholms innerstad. Här bor alla rika människor som äter oxfilé istället för tacos på fredagarna och som verkligen inte behöver bry sig ett skvatt om vad elen kostar i månaden. Att hyra lägenhet på Östermalm har för mig alltid känts helt omöjligt. Jag har med andra ord inte ens funderat på det eftersom att jag verkligen inte har råd att köpa en lägenhet där och att hyra är väldigt ovanligt. När jag däremot fick nys om snabbostad.se så blev det helt andra förutsättningar och min dröm om att en dag få hyra en lägenhet på självaste Östermalm kunde bli verklighet.

På snabbostad.se hjälper de dig att komma i kontakt med hyresvärdar som valt att använda sig av denna tjänst. Man anmäler sig, anger sina preferenser och när de hittar en ledig lägenhet, i detta fall på Östermalm, så blir du direkt meddelad via e-post och sms. Med andra ord kan du på så vis få tag på en hyresvärd som har en lägenhet utifrån vad du letade efter och därifrån förhoppningsvis skriva kontrakt.

Östermalm – here I come!

När jag väl anmälde mig hit så fick jag ganska snabbt kontakt med en kvinna som skulle hyra ut sin lägenhet. Allt gick snabbt, som det brukar göra här, och helt plötsligt så hade jag signerat ett förstahandskontrakt på en lägenhet precis intill Östermalmstorg. Jag ska erkänna att det kom en liten tår och jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för att få hyra en lägenhet där jag alltid drömt om att bo. Gör som jag och anmäl dig till snabbostad!