Hårfön online

För några månader sedan så pajade min hårfön, den andra i ordningen under en två års period, jag höll på att bli galen. Jag skulle så klart iväg på fest och hade skitbråttom, som vanligt. Jag stod där och fönade håret som hunnit bli ungefär halvtorrt och plötsligt luktade det bränt som bara den och hårfönen drog sin sista suck för att sedan dö. Gissar på att det var något som brände sönder där inne för det luktade jätteäckligt, bränt hår gissningsvis. Det hade väl kommit in massor av hår in i hårfönen som inte klarade av det så nu blir det en ny hårfön online.

Superbra hårfön

Jag har redan hittat den hårfönen som jag vill ha, eller rättare sagt som jag måste köpa. Det är för tidigt att önska mig det i julklapp för jag behöver verkligen en ny hårfön typ nu direkt. Jag hatar när jag inte kan föna håret utan måste planera när jag ska tvätta det, hur lång tid det tar att torka och hur jag ska borsta håret för att det inte ska se helt sjukt ut när det torkat. På morgonen brukar jag blöta håret och sedan föna det för att det inte ska vara helt platt när jag går till jobbet, ibland hinner jag locka det lite med plattången med.

Klarar mig inte utan hårfön

Nu har jag beställt min superbra hårfön online och den beräknas komma till ICA och hämtas ut om ungefär 3 dagar, det får banne mig inte ta längre tid för jag ska på fest till helgen och då måste hårfönen ha kommit annars kan jag inte fixa håret så som jag vill och då kommer jag se ut som en idiot, vilket innebär att jag inte kommer att gå dit i slutändan. Allt på grund av en hårfön!