Extraljus på Ford Mustang en dödssynd

Min kompis är lite galen, han älskar nämligen bilar något kopiöst och då framförallt amerikanska muskelbilar. Alla hans pengar går till köpa nya delar till dessa bilar, han mekar, ändrar och modifierar in i absurdum, och få fort en bil är ”klar” i hans ögon så ska den säljas av och så börjar det om igen….. Tänk om killen hade varit smart nog att spara lite pengar istället för att bränna iväg allt på bildelar så fort han får dom i handen. Nu har han dock gått lite för långt, han har skaffat vinterdäck till sin Ford Mustang och köpt en LED Ramp som extraljus. Jösses, han ska alltså rulla runt med en bakhjulsdriven V8:a i vinter, det kommer säääääkert gå bra eller?! Att montera en LED ramp på en Ford Mustang är dessutom en dödssynd! Vinterdäck på en Mustang är dessutom som att inte sätta halkskydd på ett par barnskor, man gör liksom inte så!