Arbetat som montör lärde mig montera verktygsvagnar

      Kommentarer inaktiverade för Arbetat som montör lärde mig montera verktygsvagnar

Då var det torsdag igen. Veckan närmar sig med stormsteg mot sitt slut. Denna vecka vill jag hur som helst berätta om några erfarenheter från min tid som montör. Detta är erfarenheter som har format resterande av mitt yrkesliv på ett positivt sätt och som jag inte hade velat vara utan. Hur som helst. Det hela började med att jag av min syster fick information om att det fanns lediga arbeten som montör på företaget som hon arbetade på. Jag tänkte helt spontant att detta kan ju bli en spännande utmaning för mig. Därför beslutade jag mig för att åka iväg och träffa chefen på företaget. Mitt första intryck var att han var en stabil människa som erbjöd mig mycket spännande arbetsuppgifter jag tackade därför fort ja till detta jobb. Mina arbetsuppgifter skulle omfatta montera olika former av verktygsvagnar. Det var ju såklart ett löpande bandarbete princip, men jag trivdes bra med detta, eftersom jag i min egen stillhet fick lyssna på ljudböcker och arbeta på. Jag lärde mig supermycket genom alla de böcker som jag lyssnade på. Det var alltså inte nödvändigtvis bara att montera som blev en stor kunskap för mig, utan även massa annat från böckernas värld. Helt ärligt lärde jag mig nog mer av själva böckernas värld en av att montera.

Detta var mina erfarenheter!