Att använda sig av olika tekniker

      Kommentarer inaktiverade för Att använda sig av olika tekniker

Jag jobbar som designer och har gjort i snart 10 år. Främst jobbar jag med textil och mode och det är otroligt kreativt och kul. Jag trivs fantastiskt bra, men ibland kan jag känna att jag fastnar lite. Framför allt så snöar jag in på att använda mig av olika tekniker när jag skapar och just nu så är jag helt fast vid broderier i alla dess former. Dels så tycker jag det är fantastiskt att kunna jobba för hand och brodera olika typer av loggor men även större delar av plagg. Dessutom så är det också fantastiskt att det finns så bra maskiner idag som kan göra ett så snyggt jobb på väldigt kort tid, vilket självklart är att föredra när man jobbar med större produktioner. Det är så himla kul att dessutom lära sig mer om broderier och det hantverk det faktiskt är och som folk i många år har utövat.

Inspiration hos Pärlgrossisten

Ja, det var egentligen på Pärlgrossisten jag hittade inspiration från första början och sen bara det fortsatte. Där såg jag massa små olika typer av broderier men framför allt olika motiv som verkligen gjorde att jag blev sugen på att skapa något eget. Jag gick hem och började helt enkelt brodera och hittade snabbt mitt sätt att göra det på. Jag kollade på flera instruktionsvideos och lärde mig mycket tills det att jag idag gör det helt på fri hand och kan i princip, med lite olika deadlines, skapa vad som helst. Just nu broderar jag ett stort motiv bak på en t-shirt som ska säljas i begränsad upplaga under modeveckan i Stockholm. Otroligt kul och jag känner verkligen att detta kan göra att jag kan ta nästa steg i min karriär. Mer broderi åt folket helt enkelt!