Livet blir sällan som man tänkt, jag menar, flytta till Västerås?

      Kommentarer inaktiverade för Livet blir sällan som man tänkt, jag menar, flytta till Västerås?

Det som jag gillar allra mest med livet är dess oförutsägbarhet. Plötsligt händer det något som man aldrig hade kunnat se komma. Ibland är det såklart tråkiga saker, men ofta tycker jag det kan vara väldigt positiva saker som när jag flyttade till Västerås. Som 50 plus, hyfsat nyseparerad och med vuxna barn som har sina egna barn var jag nöjd och tillfreds med livet som ungkarl igen. Jobb, lite träning och mycket TV var det nya livet. Till den dagen jag reagerade på ett inlägg i en Facebook grupp för oss över 50. En kvinna skrev något om att ”män är sig lika” och de flesta är inte supertrevliga. Jag svarade i stundens ingivelse att ”Då har du inte träffat mig ;)”. Där och då fick vi kontakt och efter veckor av chattande och telefonsamtal och helgbesök sa vi båda ”Carpe Diem” ingen av oss blir yngre, jag flyttar upp till Västerås från Borås.

Flytten till Västerås gick som i ett nafs

Genom hennes kontakter hade jag ett vikariat med goda chanser till heltid framöver klart. Sälja lägenheten gick fort och smärtfritt. Nu skulle bara mitt liv och bohag flyttas till Västerås. Min nyfunna älskling tipsade mig om en flyttfirma i Västerås som hennes föräldrar använt. Jag fick ett telefonnummer och fick bra kontakt med en gång. Visst kunde de tänka sig att komma ner till Borås och hämta ett lass. Det slutade med att de tog hand om packning och emballering också. Väldigt skönt att slippa den biten. Allt från köket märktes upp så att lådorna kunde hamna i köket i Västerås, samma för sovrum och vardagsrum. I sista änden blev det i princip bara städet jag tog hand om själv. Flyttkillarna från Västerås kom tidigt på morgon och på eftermiddagen var mina ägodelar på väg till sitt och mitt nya hem. Nu hoppas jag aldrig behöva flytta igen, men om så skulle bli fallet så vet jag vilken flyttfirma som jag skall använda.